Dobra to teraz ja się czegoś doradzę

Jako że mnie nigdy do wyścigów jakoś specjalnie nie ciągneło (Ech... Jednak NFS II SE na PC to jednak było coś

) To szukam
dobrej jak nie
najlepszej produkcji z wyścigami motocykowymi (motocrossowymi ? bynajmniej nie mam na myśli gry wyskocz, na motocrossie i zrób 15 ewolucji

) Czy jest ów produkcja? Domyślam się że na pewno są symulatory

A coś w klimatach Most Wanted? (Jakieś nitro po czym ślizg scigaczem pod koła ciężarówki?

)
Prosiłbym o podanie tytułu, który by był symulatorem

Jak i coś, mniej "realnego"
Cytat:
Napisany przez Vasaki
Ostatnio wyczaiłem tytuł : "Silent Hill Shattered Memories" czy jest on warty Kupna/Pobrania u niektórych? Trailer na youtube wygląda zachęcająca ale znalazłem tylko na Wii/PC/Ps2 (uwzględniona ale nie wiem jak gra wygląda).
Silent Hill to gra do której dawno miałem się zabrać ale poczekam na waszą opinię.
Dodam iż jestem zagożałym fanem serii Resident Evil (poza 4 bo to już nie Resident Evil tylko strzelanka do głupich ludzi).
|
Może tak ten Silent Hill jest zupełnie inny od pozostałych, przeszedłem tą produkcję na ps2. Klimat ma świetny, cała fabuła jest dobrze opowiedziana. Tylko na Ps2 tekstury są o wiele gorsze, i zagadki są dostosowane pod WII. Powiem tak jeżeli liczysz na klimat, dobrą fabułę, na WII możesz śmiało po to sięgnąć rzadko na tą konsolę znajdziesz produkt, dla dojrzałych graczy...
Pod Ps2 bym się jeszcze parę razy zastanowił, i doradził, dużo traci na Ps2 Shaterred Memories moim zdaniem.
Swoją drogą nie mogłem edytować posta^^ Proszę moda a scalenie