Cytat:
Zeus napisa***322;(a)
OK spoko ale wiesz ile jest takich odpowiedzi "a poco ci to " "to bez sensu!!" ?. Najgoresze jest to ze potem taki nowy uzytkownik forum ma jakis problem i nie zapyta na forum bo pomysli "znowu mnie oleja" albo "poco bede pytal jak i tak dostane odpowiedz, ze to juz bylo", ale to jeszec pol biedy bo to jego problem najgorzej bedzie jezeli to ktos bedzie mial problem (np Ja czy Ty) a taki "olany" wczesniej user bedzie znal odpowiedz ale nie pomoze bo go wczesniej olalismy lub opieprzylismy. Niestety jezeli niebedzie nowych userow to forum zginie smiercia naturalna!!! I jeszcze jedno jezeli wolfi pyta to znaczy ze niewie, jezeli ktos mu odpowie to sie czegos nauczy a potem ta wiedze moze przkarze komus innemu i poto wlasnie jest internet.
Pozdrawiam.
|
Ok, zgadzam się. Ale ja na początku zazanczyłem, że się na tym nie znam. Nie mówiłem mu, jak się podkręca nie dlatego, że to jest bez sensu, tylko dlatego, że nie widziałem. A to, że ja umieściłem takiego posta, nie znaczy, że kotś inny nie odpowie mu prawda?
A moje posty powninien potraktować jako dodatkową wiedzę, i dobrą radę.
NIE JAKO ODPOWIEDŹ NA PYTANIE!