Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2010, 18:41   #466
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
100-150 mln ale nie w Polsce,
Nigdzie nie napisałem, że te statystyki są z naszego kraju. Poza tym zdziwiłbyś się ale sporo osób używa (bezpośrednio/lub nie) Jabbera nawet o tym nie wiedząc

Cytat:
ile osób którzy nie są informatykami, pasjonatami komputerów a są twoimi znajomymi korzysta z jabbera ?
Nie chce podawać w liczbach bo jeszcze wyjdzie, że mam mało znajomych ale sporo

Cytat:
Na pewno wszyscy mają jabbera
j.w

Cytat:
i się dostosowują pod ciebie by móc się z tobą kontaktować
Używając GG narzucasz drugiej osobie jak ma się z Tobą porozumieć. To tak jak byś wysłał mi email i aby go przeczytać musiałbym zainstalować program taki jak ty masz - prawda, że bezsens?

Jabber to wolność, nie narzuca programów, serwerów..sam sobie wybierasz. Poczekajmy do otwarcia NKTalka i Facebook Chat'a. Wtedy GGTeam albo zmieni politykę odnośnie swojej sieci albo...powolutku będzie traciło.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online