Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2010, 13:24   #9
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
Płyta Electrolux EHD 60020 P - http://www.neo24.pl/plyta-grzejna-el...?aff_id=101372 1315 PLN
Masz zasilanie trójfazowe?

Ja nieco ponad pół roku temu stałem przed takimi wyborami.

W końcu w kuchni nie ma mikrofali ani ekspresu do zabudowy (za duża gimnastyka wyszła, żeby to wcisnąć, wybór marny a ceny kosmiczne - więc stoją na wierzchu).

Mam takie zboczenie, że lubię wydawać pieniądze optymalnie - więc jak kolejna dołożona złotówka przynosi w moim mniemaniu mniejszy pożytek, niż poprzednia - nie dokładam tej kolejnej.

I tak w kuchni zagościły:
1. zmywarka Bosch SRV45T13EU - nie aqua-stop. Ale w życiu żaden sprzęt w rodzinie tego nie miał i jedyne zalanie, to jak ktoś nie miał podpiętej pralki na stałe i zapomniał włożyć rurę do kibla, więc się tym nie przejmuję. Zastrzeżeń do użytkowania brak (napełniana proszkiem Ludwik, najtańsza solą, bo to ma być czysta chemicznie sól, więc nie ma różnic między markami i płynem somat). Oczywiście trzeba ustawić twardość wody.
2. Piekarnik Ikea Framtid OV9 - zaskakująco dużo funkcji (nawet z Pizzy korzystałem ) jak na taką cenę. I do tego Made in Poland - ale nie wiem, kto to dla Ikei wyprodukował. Tu mam drobny problem - wybrudziła się szyba frontowa wewnątrz. Mi to zwisa, ale głównej użyszkodniczce preszkadza A, i panel sterowania jakoś tak miękko się wygina, jak się przyciski wciska.
3. Płyta Smeg SRV564GH3 - ale gazowa
4. Mikrofalę wziąłem jakąś supermarketową za jakieś 140PLN (niby za co dopłacasz 1400PLN?)
5. Ekspres DeLonghi BAR12F

Generalnie - jakbym miał teraz kupować sprzęty, to wybrałbym te same.

Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 17.06.2010 o godz. 13:26
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post