Cytat:
Fantomas napisa***322;(a)
Tu się zgadzam z Tobą w pełni, ale czy na takim wyświetlaczu da się oglądać filmy (duża bezwładność matrycy). Owszem są takie, co komfortowo wyświetlają filmy ale ich cena chyba długo będzie poza moimi możliwościami. Też zmieniłbym monitor na LCD, ale z ww. powodu wybrałem jednak to, co wybrałem. Jednak da się na tym pracować (szkoda tylko, że te defekty związane z kowergencją, czy jak to się zwie tak mnie denerwują).
Miłego dnia.
|
To zalezy o jakim LCD rozmawiamy... wiadomo te z nizszej polki, tansze nie sa warte polecenia... chyba ze pracujemy na nich w biurze, uzywajac worda, exela, LCD maja wielka zalete nie promieniuja i nie niszcza wzroku, w odroznieniu od monitorow tradycyjnych
ja pracuje niemal 12 godzin przy komputerze, mimo iz w pracy mam full wypas monitor a w domu tez w miare... to wzrok jest tak zmeczony po pracy z monitorami kineskopowymi ze czuje duzy dyskomfort z tego powodu... LCD bedzie dla mnie wyjsciem, zakladam ze do roku, dwoch lat stanieja te lepsze na tyle ze kupie sobie to cudo i tyle
pozdrawiam