Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.06.2010, 13:02   #15
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No przecież piszemy to samo. Twoje 14,1 V to jest dolne minimum przyzwoitości ładowania (zgoda, że 14,4 to max).
Za chwilę, jak mu coś odwali, to ci znowu spadnie poniżej i masz to samo, co miałeś.

PS U mnie też mam w okolicach 14,1-14,15 V i nic nie robię. Niedawno wymieniałem akumulator - strzeliła jedna cela (płyta pusciła) i też mi zwracali uwagę, że takie napięcie to minimum i dobrze byłoby coś z tym zrobić.