Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.06.2010, 08:50   #2598
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
nimal@ zaciekawila mnie twoja wypowiedz ...
a jaka jest roznica miedzy 'kupa bajerow' a 'innymi programami uzytkowymi'?
juz prosto tlumacze:

jedyne programy uzytkowe, jakie widzialem zainstalowane na iPhonach znajomy to mega potrzebne i bardzo pomagajace w codziennym zyciu - decybelometr, proste gry, cycki "czyszczace" ekran, piwo ktore mozna "wypic" z phona i inne im podobne
ja tego do kategorii UZYTKOWE nie zaliczam

ale np navigacja, edytor tekstu, arkusz kalkulacyjny, programy geodezyjne, torrenty, miliony innych, ktore albo mam i uzywam, albo chociaz widzialem (ale nie sa mi akurat potrzebne)... userzy symbiana, wm i androida maja w czym wybierac, zeby ich phone pomagal w zyciu a nie sluzyl do lansu

oczywiscie jest cala grupa pewnych rzeczy, ktore ma kazde uzadzenie - przegladarka, dobry kalkuulator, komunikator, PIM...
wiec kazdemu wedlug potrzeb
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post