Ja poczekam aż inne firmy wypuszczą coś ciekawego... z USB i najlepiej z CF.
http://di.com.pl/news/31896,0,Asus_E...ze_wiecej.html
Ale co racja, to racja, ludzie wybierają proste produkty ze względu na prostotę. Jeśli ograniczona ilość funkcji im nie przeszkadza i działa to stabilnie, to czemu nie? Dla bardziej wymagających będą inne produkty.
Cytat:
Napisany przez M@X
Udalo sie, tylko nieco w druga strone. I nazywa sie to Mac OS X ;-). A ludziom ktorzy mowia ze Mac nie nadaje sie do profesjonalnych zastosowan polecam lekture na temat programow takich jak iPhoto, Final Cut, GarageBand czy Aperture. Mozna sie nieraz zdziwic czytajac kto na nich pracuje ;-)...
|
Na Macu ludzie pracują, jak najbardziej i to graficy, tylko na aplikacjach nie Apple'a tylko już do tego przeznaczonych. Aperture to 'wywoływarka' zdjęć. Podstawowy program do 'wywołania' RAWu i przerzucenia go do TIFFa czy JPEGa. Robi to samo co cała masa innych programów. Bardziej zaawansowany jest mój CNX2. Do dalszej obróbki i tak używają fotograficy PS. A że sławni fotograficy go używają - prawda, ale, jak wspomniałem, to podstawa do przerzucania zdjęć do formatów wyjściowych, segregacji itp. Nic w nim specjalnego nie widzę.