Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.06.2010, 12:54   #9
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości

Jak napisałem wcześniej Ty szukasz tabletu a nie czytnika książek. Zastanawia mnie tylko wybór iPada. W tym roku szykuje się premiera kilku tabletów, które przebijają iPada ceną, możliwościami, oraz wyposażeniem (porty usb itp). Ślepa wiara w Apple?
Jak zwal, tak zwal. Zalety iPada, przeważają nad jego wadami.
A cena? Popatrz na ceny eBook-readerów i tabletów konkurencyjnych firm wraz z cenami.
A z drugiej strony, zastanawia mnie, dlaczego na Apple najbardziej sie plują ci, którzy go nigdy nie mieli, nie używali i co najmniej maja wiadomości z drugiej reki. Skąd sie biorą te wszystkie hackintoshe, mac-hacki, i inne wynalazki?
I po co?
Nie chcecie - nie kupujcie, ale bezrozumne powtarzanie bzdur, po raz tysięczny - irytuje.
Migracja na Maca z PC jest duża, w druga stronę, prawie żadna.
am Maca od kilku lat i mam PC. I co z tego?
Ano nic, poza tym, ze widzę różnice i widzę zalety używania Mac OS-a.
Wy nie
A ego, ze win 7 małpuje rozwiązania Snow Leo, a rozwiązania MS na Maca wprowadzane jako pierwsze, MS sie stara np. Ofiice makowy jest szybciej niz PC. Itepe itede....
Trochę rozwagi, samokrytyki, rozsądku - czego i wam życzę
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post