Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.06.2010, 15:22   #35
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Wtedy jest Recovery na HDD, z którego użytkownik końcowy wypala sobie płytkę. Jest to w dalszym ciągu tyko Recovery a nie instalator.
Nie spotkałem się nigdy z czymś takim aby producent nie umożliwił żadnej drogi do odtworzenia systemu.
Nie bawmy sie w słówka i terminologie
Wersje OEM i licencje OEM wiążą system z określonym komputerem i sa dostarczane przez producenta komputera a nie MS.

I drugie:
-MS nie dostarcza nośnika, do OEM-owych wersji systemu, ale i Office.

Ale nie w tym rzecz!
Rzecz w tym, ze legalny nośnik służy do zainstalowania legalnego systemu.
To czy go mamy, czy nie, czy możemy go kupić czy nie, zależy od producenta komputera vide HP, Asus, Fujitsu i inni.

I nie mylmy Licencji z prawami użytkownika końcowego. Bo praktycznie jest on pozbawiony wszystkich praw
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post