Dyskusja: F1, sezon 2010
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.06.2010, 19:18   #112
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wyskoczył: najpierw wyprzedził samochód bezpieczeństwa, później podobno jeszcze wóz medyczny. Alonso, który jechał 5 m. za HAM zwolnił i jechał za SC. HAM za to dostał przejazd przez boxy, co zajęło mu tyle, że nie stracił nawet pozycji. W ten sposób skończył na 2 miejscu, a Alonso na 9, więc Ferrari krzyczy o skandalu. Ja nie wiem - karę w sumie dostał, ale nie ździwię się jak na następnych wyścigach wszyscy będą wyprzedzać SC za HAM.

Natomiast nie wiem, za co władowali karę Kubicy. Coś niektórzy mówią o przekroczeniu prędkości w okresie neutralizacji, ale to mi się wydaje bez sensu, bo KUB ledwo zdążył wykręcić na pit lane po włączeniu mu się światła o SC na kierownicy, więc jak za duża prędkość po dohamowniu przed zakrętem?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post