Cytat:
Napisany przez SpeedFreaK
Miałem, nie polecam. Pingi i osiągi w miare ok, ale awaryjność nieakceptowalnie wysoka. Wprawdzie jestem z Gdyni, ale znam ludzi z innych miast również narzekających na Multimedia 
Od 2 lat korzystam z łącza UPC- jest dobrze. Szybko, niezawodnie i do tego tanio 
|
niestety nie mam UPC w zasięgu.. mój wybór ogranicza się do MM, Aster, lub coś na ADSL. Posiadam Orange Free, ale to jest na tyle awaryjne, że chcę w domu mieć coś normalnego na kablu.
Cytat:
Napisany przez mgit
Awaryjność prawie zerowa (przynajmniej w Chojnowie) ale cena jak i oferowana prędkość nie powala, jeśli marzysz o 20 Mb/s to zapomnij co najwyżej 6 Mb/s za 99 zł lub 2 Mb/s za 55 lub 1 za 45 Mb/s
|
cenowo przynajmniej są bardziej konkurencyjni od Aster..
Cytat:
Napisany przez superrrmario
Mam. Nie narzekam.
|
mógłbyś bardziej się rozpisać? Gubi pakiety? Osiągasz prędkości, za które płacisz? W przypadku awarii szybko reagują?
Cytat:
Napisany przez Sunna
Mialem 2-3 lata i 2-3 razy im sie awaria zdarzyla.
Zrezygnowalismy pzrez podejscie do starych klientow. Musza sie jeszcze wiele nauczyc w tej kwestii.
|
Tu chyba i tak Aster nic nie przebije.. ale dobrze wiedzieć, może za rok (na tyle planuje się z nimi związać umową) do mojego bloku wejdzie UPC. Wtedy się zastanawiać nie będę.