Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2010, 10:27   #1
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
router asus i kamera IP Acti

wiatjcie

przekierowałem port 80 www w asusie RT-G32 (na routerze)
przekierowałem porty kamerty od 6000 do 6004 (na routerze)

przekierowanie zrobiłem dla konkretnych portów na serwerze linuxowym dokładniej na firewallu i ...

mam tylko podgląd z sieci lokalnej na obraz a z zewnątrz dupa ...

z zewnatrz łaczę się poprzez port :8989 który to jest przekierowany na wewnetrzną :80 i działa tylko tyle że mogę konfigurowac kamerę, ale obrazu brak ...

spotkał sie ktoś z podobnym problemem

Ostatnio zmieniany przez icemac : 29.06.2010 o godz. 11:27
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online