Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2010, 12:26   #3581
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Mam mieszane uczucia, co do tych ciągłych aktualizacji.
Instalowanie najnowszych wersji programów nie powinno być odciąganie chociażby ze względów bezpieczeństwa.

Cytat:
W najnowszej wersji Opery programiści skupili się na kilku ważnych tematach. Przede wszystkim poprawiono szybkość wczytywania stron WWW. Zdaniem producenta testy wykazały, że Opera 10.60 jest tu o 50% szybsza, niż jej poprzedniczka.
Chwyt marketingowy ot co.

Cytat:
Udostępniono również geolokację. To rozwiązanie ma pomóc użytkownikowi w wyszukiwaniu informacji z jego okolicy. Przeglądarka przesyła informacje o położeniu geograficznym komputera, co wykorzystywane jest podczas korzystania z wyszukiwarek.
Wolę już serwis Lokter.pl

Cytat:
Z różnych względów muszę na raz otwierać nawet po 30 stron MySpace przeładowanych treścią i grafikami.
Czasami mi się zdarza otwierać i po ~100kart (przy korzystaniu z czytnika RSS) i nie miałem zwiechy. System potrafi przymulić (mam tylko 768MB RAM) ale nie przeszkadza to w przeglądaniu tych stron.

Dodam, że najnowszy lisek wszystkie wtyczki (Flash itp)uruchamia w oddzielnym procesie co uniemożliwia wyłączenie przeglądarki w przypadku błędu ze strony takiej wtyczki.

Ostatnio zmieniany przez andy : 01.07.2010 o godz. 12:30
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post