Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.07.2010, 07:39   #2677
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Podstawą zakupu Ajfona jest marketing Apple i przekonanie ludzi,że są wyjątkowi, stajlowi i trendy kupując ten produkt. Także Ci co kupują kompy Appla, AJpady i AJPody. Jak ktoś chce prosty, łatwy telefon to nie kupi z dotykowym ekranem. Sądzę,że dopiero po zakupie, większość ludzi (oprócz prawdziwych znawców gadźetów) rozpoznaje zalety i wady swojego sprzętu.

To mnie głównie złości w temacie Apple - przekonywanie ludzi,że kiedy kupią ich produkt będą super, trendy i debest. A reszta to palanty i bidole męczący się ze swoim Mobajlem czy Droidem. Tymczasem sam produkt jest z reguły niedopracowany i brak mu różnych ważnych funkcji - ale tego nie przyznają sami własciciele, udowadniając ,że "To im nie jest potrzebne" . Jak Apple zrobi telefon bez możliwości dzwonienia, to na pewno ludzi będą mówić,że "To im nie jest potrzebne" [o kurcze, powtórzyłem to za Nimalem ! Znaczy nie jestem sam ze swoim przekonaniem !]

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post