No coz am nie jest idealna i w tej chwili rozwija sie nie w ta strone co trzeba. Wiele bzdur dodali zamiast pomyslec o lepszych(dokladniejszych) mapach czy tez o tym aby sam program dzialal szybciej, bo wiadomo 64mb ram'u szalu nie robi w navi a 32 to juz zupelnie

Ja z TT jechalem do Wloch w zeszlym roku i po Wloszech tez i nie bylo problemu, znak ograniczenia i TT juz zmienia predkosc dozwolona - czyli na zachodzie mapy sa super. A w pl uzywam igo z mapami od 3 dostawcow(tu TeleAtlas niestety dal ciala, bo ograniczenie predkosci w pl do 60km/h

zmienianych z zaleznosci od widzi mi sie

Ale ogolnie mapa navteqa jest chyba najlepsza na pl. TA nie ma wielu starych rond - np sprzed ponad roku, ale za to ma ladnie oznaczone ulice i znajduje wszystkie, emapa ma wszystko co powinna miec ale np na moje osiedle nie poprowadzi bo nie ma takiej ulicy, navteq ma i to i to

Do tego samo igo jest bardzo szybkie, przeliczenie nowej trasy w ciagu sekundy i lapie blyskawicznie satelitki

Sprzecik to stary guepard(niby Akira, 64mb ram'u) zmodyfikowany do dzialania z 3 programami do navi(edytowane menu programu) i skrypt do uruchamiania igo.