|
Do niedawna byłem fanem AM. MM kupiłem dlatego, że chciałem mieć legalną mapę na swoim telefonie (do którego nic nie dodali).
Ale sie okazało, że w sytuacjach gdy AM sie gubi, MM radzi sobie świetnie.
Owszem AM ma wiele różnych opcji, jest rozbudowana itd. Ale co z tego jeżeli musiałem się kiedyś ratować MM Start II (najprostsza wersja MM, nie zasługująca nawet na miano dema)? Na nic wszystkie te opcje, jeżeli nie można dojechać pod adres.
MM też nie jest idealna, ale biorąc pod uwagę cenę (ja mam wersję za 59zł) i skuteczność - moge wybaczyć niedostatki interfejsu. Ale wszystko co potrzeba jest na swoim miejscu więc nie narzekam.
Jak na razie odpukać MM nie pomyliła sie ani razu, choć droga może nie była wytyczona tak jak bym chciał.
Ponadto znalazła więcej fotoradarów w okolicach lublina, mając starszą i okrojoną mapę.
Bardziej tez podobają mi sie komunikaty głosowe w MM.
Doszło do tego, że nawet gdybym miał na telefonie AM, używałbym MM. Bo AM po prostu juz jakoś nie ufam, jak dwa razy wyprowadziła mnie nocą "w pole" i bezradnie rozłożyła ręce. I to w mieście.
Raz chciałem dojechać do Centrum Małych Zwierzątek (zupełnie inny adres i powiedziała że to tu), a drugi raz na Poznańską (olała skręt i kazała kręcić sie w kółko). 2:0 dla MM.
Jeżeli MM Easy będzie za mało to zrobie upgrade to TOP. Wciąż to będzie prawie że pół ceny AM (120zł).
Ostatnio zmieniany przez sobrus : 02.07.2010 o godz. 23:46
|