Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2010, 17:14   #1
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
@Andy - proszę cie, pomyśl, zanim napiszesz, a później pomyśl jeszcze raz.
Ale ja za każdym razem myślę. Piszę rzeczowo i konkretnie w porównaniu do Ciebie.

Cytat:
Ja np. nie chce i nie używam Lunuxa
No i?

Cytat:
Nie używasz, nie znasz, a nawet jak miałeś w reku to szansa, ze chciałeś cokolwiek zrobić rozsądnego, jest żadna.
Wiec odpuść.
Będę oceniał KAŻDĄ firmę na podstawie sowich subiektywnych odczuć i nikt mi tego nie zabroni. Jeśli czujesz się obrażony tym, że śmieje się z Apple to znak, że należysz do grupy fanatyków jabłuszka.

Cytat:
Taka dyskusja jest bezcelowa i do niczego nie prowadzi.
A właśnie, że prowadzi.

Cytat:
Chwilowo, jest tak, ze w systemach operacyjnych, wynik jest dla - Apple versus Microsoft = 7:1. No może 7:2.
Zapomniałeś dodać MOIM ZDANIEM

Cytat:
A to jest podstawa, wszystko inne to bzdety.
Podstawą jest to że Ty i M@X jesteście fanatykami Apple. Wychodzi to na każdym kroku tej czy innej dyskusji o Apple i ich produktach.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online