Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2010, 12:12   #296
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości

Niewiele wiem o Macach i OSX, ale to co napisał Gadzina18 mnie zszokowało.

PS: Ten temat już chyba dawno nie traktuje o iPadzie. Może by to przepuścić przez jakieś nożyczki?
I jedno prawda i drugie prawda.
Jobbs juz dawno przestał być wizjonerem, jeżeli chodzi o rozwój systemów operacyjnych.
A o tym i o sprzęcie traktuje w większości ta dyskusja. Popełnia błędy. Ale ok. Applowe Os -y jak na razie sa nie do pobicia. MS musi jeszcze popracować, a Linux juz wchodzi zarówno w filozofie jak i interfejs Maca. Vide Linux bodaj Ubuntu, 10.10 zapowiadany tak hucznie.
A co do BR - nośniki typu Flash, już za chwile będą tak tanie i powszechne, ze rozwój płyt jako nośnika naprawdę stoi pod wielkim znakiem zapytania.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post