Dyskusja: [ZDJĘCIA] HDR
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2010, 17:56   #143
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>

Nie są to moje zdjęcia, a znajomego. To tylko wycinek jego prac, akurat zmieniałem tapetę w komputerze i te zdjęcia rzuciły mi się w oczy. Ogólnie polecam pooglądać jego prace, są tam zdjęcia różnych ciekawych zakątków naszego globu, w większości w HDR, ale nie tylko. Jego galerie znajdują się pod tym adresem: http://picasaweb.google.com/darmuszka.

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 09.07.2010 o godz. 18:02
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post