Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2010, 20:27   #7
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja bardzo dużo nagrywam -np.z Pionka na najnowszej maszynie DVR-118L-ale też na innych nagrywarkach i płyty idą w świat .
Co zauważyłem płyty są coraz gorsze i coraz bardziej nie równe jakościowo.
NIGDY JUŻ NIE KUPUJE PŁYT W MARKETACH ,MM, MAKRO ,nawet firmowych ponieważ doświadczenie pokazuje że zazwyczaj są to płyty gorsze jakościowo-specjalnie pod market robione i pakowane czasami wypalają się z koszmarnymi błędami.
Zwracane płyty próbuj odtwarzać na paru odtwarzaczach stacjonarnych i zobacz co się dzieje dokładnie i w jakich momentach czy pod koniec-czy jakaś inna reguła

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post