Dzięki za te dodatkowe propozycje, ale jakoś nie mogę się do tego przekonać. Przeglądałem sporo innych i wszystko jest fajnie teraz, ale pytanie jak będzie kiedyś, np. za kilka lat. Sam miałem wykupionych kilka różnych serwerów, dużo tańszych niż Home czy Nazwa i działały bardzo dobrze. Do czasu..
Poczytałem też o OVH.pl. Znana firma, swego czasu chwalona, ale już jak poszperałem, okazało się, że aktualnych problemów jest dużo. I tak jest praktycznie z każdą. Chyba właśnie poza Home i Nazwa.pl (nie mówię, że te dwie są idealne, ale jednak z wszystkich obecnych na polskim rynku wydają mi się najpewniejsze).
To natomiast mnie zastanawia:
https://order.1and1.com/xml/order/Ho...ckageselection (podane wcześniej przez andy'ego). Szukałem już oferty tej firmy wcześniej, jako że w jakimś zestawieniu miała chyba trzecie miejsce pod względem firm na świecie posiadających największą liczbę serwerów), ale trafiłem tylko na stronę niemiecką, gdzie ceny były mało atrakcyjne. Tutaj ta oferta 1&1 Beginner jest w sumie mniej więcej tym czego szukam i za kwotę, za jaką szukam. Może więc faktycznie bym się na to zdecydował. Korzystał ktoś może z ich usług?