Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.07.2010, 17:28   #3594
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Nie miał ktoś z was nigdy problemów z drukowaniem stron spod Opery? Dużo ostatnimi czasy drukuję i właściwie odkąd pamiętam, zawsze coś było nie tak i nieraz kończyłem otwierając stronę pod Explorerem. Główne problemy to 'niełapanie' wszystkich stron i drukowanie tylko części (czasami pomagało najpierw włączenie podglądu wydruku) oraz - i to bardziej mnie drażni - 'niemieszczenie się' drukowanej treści na stronie (objawia się to tym, że fragmenty tekstu są pourywane, czy to z prawego boku czy z dołu). Zmniejszanie tekstu zwykle pomaga, ale czasami trzeba to zrobić o tyle, że staje się trudno czytelny.

Przed chwilą chciałem sobie wydrukować pewną lekturę (polecam http://www.rp.pl/artykul/71439.html ) i występują dokładnie takie same problemy. Dopiero przy zmniejszeniu tekstu do 80% i wyłączeniu nagłówków całość względnie mieści się na stronie. Pod Explorerem nie ma problemu. Czy to stała przypadłość Opery.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post