Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2010, 11:32   #18
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
@Bartez - powiem tyle.
Blokuje wszystkie śmieci jakie się otwierają na stronach.
Bo są to śmieci i chłam, którego serdecznie nienawidzę.
Nachalność, ordynarność i bezczelność tych reklam już dawno przekroczyła możliwości mojej akceptacji.
To, ze serwis musi zarabiać - rozumiem, ale moim wyborem i prawem jest się przed tym bronic.
Yahol, nikt nie lubi reklam. Bez względu na to, gdzie one się pojawiają. Czy to znacznie głośniejsze reklamy w TV, coraz większa ilość billboardów na ulicach, potężne reklamy na budynkach. Tego niestety nie da się zablokować i ludzie jakoś muszą z tym żyć.

Masz rację, że reklama w internecie już dawno przekroczyła akceptowalną granicę. Czy to reklamy video, czy też dźwiękowe, po których można dostać zawału.

Tak jak napisałem, tego typu reklamy, co ta w/w będą się pojawiać bardzo rzadko. Nie będzie natomiast żadnych top layerów wyświetlających się z każdym bannerem, czy reklam video i dźwiękowych. Już prędzej zamkniemy serwis, niż pozwolimy na takie coś.

To, czy ktoś blokuje reklamy, to jego sprawa. W naszym przypadku jest to dość spory procent użytkowników, ze względu m.in. na to, że odwiedzają nas osoby bardziej świadome, jeżeli chodzi o używanie komputera. Jak ktoś po tej mojej pisaninie doda cdrinfo.pl do white-listy w adblocku to będę bardzo wdzięczny

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post