Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2010, 13:47   #3608
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Qbi@k Podgląd Wiadomości
Nie zgodzę się Dawno nie używałeś programu od Adobe, bo prędkości są porównywalne. To z Foxit miałem u siebie cuda przy drukowaniu, natomiast w Adobe żadnych.
Przyznaję się bez bicia - z AR pożegnałem się definitywnie w okolicach wersji 7, kiedy mimo jakiś przyspieszaczy w autostarcie (po których system uruchamiał się dłużej) i stosowaniu konfiguracji przyspieszających i tak uruchamiał się "3 minuty". Poszperałem, znalazłem Foxit'a który miał więcej opcji niż AR, a uruchamiał się w pół sekundy. Nie miałem z nim żadnych problemów dlatego jest do dzisiaj - AR może rzeczywiście poprawili, ale nawet nie chce mi się sprawdzać, czy rzeczywiście jest szybciej.

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 13.07.2010 o godz. 13:58
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post