Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2010, 14:46   #22
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Qbi@k Podgląd Wiadomości
A blokowanie reklam to głupota (zwłaszcza na stronach z których często się korzysta)
Nie głupota tylko konieczność. Są strony, które wywalają na wejście po kilka reklam skutecznie zasłaniające treść. Ja się z nimi nie będę ścigał... Jeśli byłyby w treści i się z nią przewijały, to pewnie bym sobie głowy nie zawracał. Ale tak wyciąłem je wszystkie na urlfilter w Operze. Specjalnie na CDRinfo nic nie blokowałem, stosowane są widać standardowe mechanizmy, które wycinane są przez efekty mojej wcześniejszej walki z innymi witrynami, bo nie widziałem tu ani jednej reklamy.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post