Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2010, 09:21   #10326
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
siedzę sobie pod parasolem,
jem jagodziankę,
popijam noteckim niepasteryzowanym,
i patrzę jak przelatuje obok mnie jeden spocony dżogingowiec,
zaraz drugi, jeszcze bardziej spocony
i tak sobie myślę, komu bardziej wali na dekiel, im czy mi

-edit-

przeleciała sobie właśnie ładna dżogingówa,
straszliwie spocona
Wskoczy pod prysznic ta ładna dżogingówka, wyjdzie niespocona, czyściutka, pachnąca, zgrabna, z jędrnym i ponętnym ciałem, to zrozumiesz, po co ona tak biega

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post