Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2010, 13:34   #11372
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>

I właśnie takie akcje jak ta to moim zdaniem głupota, która potem szkodzi muzyce metalowej w całości.

Nie rozumiem dlaczego koncerty metalowe muszą od razu "promować" piekło , zło itd.
Hell Festival? A co to za wymysł? Będzie odzieranie kotów ze skóry? Będą drzeć Pismo Święte? No to po cholere to tak nazywać? Nie moze być "Metal Festival"?
Chyba że faktycznie będą tam występować jacyś porąbańcy. To wtedy tym bardziej jestem za zakazem

Sławne grupy heavymetalowe jakoś nigdy nie mają problemów z Kościołem. No chyba że komus przeszkadza, że Judas Priest odwołali koncert w Polsce ze względu na żałobę po śmierci Jana Pawła II.

Piekło jest częścią religii katolickiej i "reklamowanie" go pośród młodych ludzi nie może sie podobać Kościołowi.
Nie dziwie sie że kościół protestuje, jeżeli impreza ma mieć charakter "piekielny".

A na koniec najlepsze "if you hate cathlolic power..." kurde jakbym satanisty słuchał....
i co moze podczas koncertów też będzie taka atmosfera? Z paleniem kukły Papieża na stosie?

A może zamiast nawoływać do nienawiści organizatorzy powinni porozmawiać z przedstawicielami Kościoła?
Owszem nie wykluczam że okazali sie nadgorliwi, ale wydaje mi sie ze normalna impreza z muzyką hard rockową/metalową raczej ze sprzeciwem by sie nie spotkała.
Cytat:
The Sikelian Hell, previewed for 22, 23 and 24 July adCatella of Alcamo, will not make more because of pressures of the local Church that considers this manifestation of satanico type.

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 15.07.2010 o godz. 13:45
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post