Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2010, 17:16   #11382
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Qbi@k Podgląd Wiadomości
Nie mam siły Z taką logiką dla mnie temat wyczerpany.
Masz rację, co będziesz z ciemnogrodem dyskutował

Przecież ja nie oczekuję, że się ze mną zgodzisz. Jeżeli ktoś wierzy w fakt istnienia Bozi i Diabła, to nie pójdzie tam, gdzie się używa słowa piekło. Jeśli ktoś tej rzeczywistości nie uznaje, to nie będzie to miało dla niego najmniejszego znaczenia, jak się nazwie festiwal. Potrafię zrozumieć Twój punkt widzenia, bo jak widzę, że ktoś z wypiekami na policzkach czyta horoskopy, albo przydeptuje z przerażeniem upuszczone notatki przed egzaminem, to mi się go żal robi. Zdaję sobie sprawę z tego, że dla Ciebie jest to jeden i ten sam ciemnogród.

Z całą świadomością powiem po ciemnogrodzku - nie martw się, nie od Ciebie zależy, czy kiedyś zobaczysz różnicę; to jest zależne tylko i wyłącznie od działania Ducha Świętego.

Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Jak dla mnie logika bardzo dobra...
Dzięki

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post