Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2010, 17:46   #11384
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Qbi@k Podgląd Wiadomości
Nie w tym rzecz, po prostu dyskusja na forum i tak niczego nie wniesie do tematu. To trochę jak temat POLITYKA na forum. Nikt nikogo i tak nie przekona.
Jestem w pełni świadomy, że tak to zwykle bywa. Chociaż czasem zdarzają się wyjątki. A osoby, które nie wierzyły w Boga (otwarcie walczyły z Kościołem itp.), a potem stwierdziły, że ta wiara jednak nie jest taka głupia, to zwykle lepsi Chrześcijanie, niż ci wierzący "od początku", lepsi niż ja ze swoją słabą wiarą.

Cytat:
Napisany przez Qbi@k Podgląd Wiadomości
http://en.wikipedia.org/wiki/Hellfest_Summer_Open_Air / http://www.hellfest.fr/artistes.php
Chcesz mi powiedzieć, że blisko 80 tysięcy osób, które uczestniczyło w tym wydarzeniu to sataniści? Właśnie o taką logikę mi chodzi. W sumie ja też jestem satanista, bo bym pojechał, ale kasy za mało było
Oczywiście, że nie. Ale sam przecież rozumiesz, że człowiek z moimi poglądami musi widzieć w takim festiwalu potencjalne zagrożenie dla jego uczestników. Co wcale nie znaczy, że uważam uczestników za satanistów.

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 15.07.2010 o godz. 17:48
Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post