Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.07.2010, 05:06   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Na stacjonarnym mam dużo zakładek i od dłuższego czasu zaobserwowałem, że jak je przeglądam (w sensie zarządzania) to trwa to bardzo wolno (pomimo wydajnego komputera). Zastanawia się więc, czy jest jakaś granica, powyżej której Opera tak się zachowuje.

Co do tego serwisu, to wolę mieć wszystko na swoim komputerze.

Jeszcze a propo ostatniej Opery. Nie wiem, czy to tylko u mnie (możliwe, że względu na ostatnie problemy z komputerem - opisane w innym temacie), ale dawno (jeśli kiedykolwiek) nie było tak złej nowej edycji. Po pierwsze strasznie niestabilna. Przez lata użytkowania tego programu zobaczyłem może z 5-10 przypadkowych zamknięć spowodowanych błędem, a teraz przez jeden dzień miałem ich chyba 5 i cały czas są kolejne. Dodatkowo strony często poprawnie się nie wyświetlają, co objawia się takimi 'przeskokami' w wyświetlaniu. Znikają dopiero po przesunięciu strony 'tam i z powrotem'. Kolejna sprawa to te pola szybkiego wyboru, które zupełnie niepotrzebnie zostały spłaszczone, przez co głupio wyglądają.

Wracam do starej wersji..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post