Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.07.2010, 16:19   #10356
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A u mnie ostatnio mieszanina pozytywów i negatywów:

- przejechałem wczoraj sarnę - to źle,
- tak upadła, że od razu skręciła kark i się nie męczyła - dobrze,
- nie mam ło ce więc będę sobie sam musiał auto naprawić - źle,
- samochód na szczęście jest prawie cały (pobliskie chłodnica i zbiornik płynu hamulcowego nietknięte, lewa przednia lampa ma tylko urwany jeden zaczep, a oberwało się tylko atrapie chłodnicy lekko i zderzakowi trochę mocniej) - dobrze,
- zanim dałem znać znajomemu leśnikowi, że mu zwierzątko popsułem minęła cała noc i okazało się, że już za późno, żeby robić pasztet - źle,
- ale jest coraz chłodniej - bardzo dobrze

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post