Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2010, 21:33   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Zakładałem wczoraj mojej mamie konto. Od razu wyskoczyła lista osób, które może znać w tym.. ja. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że mamę zarejestrowałem na jej panieńskie nazwisko...

Generalnie ja regularnie sprawdzam, co na swój temat mogę znaleźć w internecie, a jak widzę jakieś powiązania, które mi nie odpowiadają, staram się je przecinać. A od serwisów społecznościowych trzymam się daleko - konta mam, ale mało danych i niewielu znajomych. Na swój sposób przerażają mnie też osoby, które wypisują tam absolutnie wszystkie szczegóły ze swojego życia.

Czy to naprawdę przyszłość i założyciel facebooka ma rację, mówiąc, że anonimowość w sieci to przeżytek..?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post