Cytat:
Napisany przez andy
@MAX nie wiem czy wiesz ale od jakiegoś czasu JB w USA jest legalny.
--
Kolejny post w którym sam sobie odpowiadasz  Przed ewentualnym zakupem wybierz się do salonu aby go bliżej obejrzeć i po malutkim macanku podejmij decyzje.
|
Wiesz.. recenzje recenzjami (przynajmniej dopóki nie przejrzy się ich w odpowiedniej ilości, żeby móc wyrobić sobie własne zdanie), a czasami bywa tak, że jakiś sprzęt ma wady, które od razu mogą go zdyskwalifikować. Nie żebym na siłę się ich doszukiwał, ale telefonami komórkowymi kilka lat się właściwie nie interesowałem (głębiej), więc zanim zacznę się wczytywać dokładnie, ewentualnie testować itp. wolę rzucić hasło. Może coś wyjdzie, co zwróci moją uwagę.
A telefon.. coraz bardziej mi się podoba
Cytat:
Napisany przez adax
Posiadam, bardzo fajne urządzonko i coraz więcej aplikacji dostępnych pod system bada /samsung Apps/, łacznie z nawigacją. Szbki procesor, dobrej jakości zdjęcia i nagrywane filmy, Wi-fi i inne mniejsze bajery - jak na razie to jestem zadowolony. 
|
O, dzięki za info. O takie wrażenia też mi chodziło.
Jak możesz, to napisz, ile mniej więcej trzyma bateria (i przy jakim użytkowaniu), a jakbyś miał jakieś przykładowe fotki, to też byłbym wdzięczny za pokazanie. Czytałem, że pod względem jakości zdjęć radzi sobie całkiem nieźle.
Na Wi-Fi w sumie nawet nie zwróciłem uwagi, ale to też ważna funkcja. Są na ten system programy, które umożliwiają bezpłatne rozmowy?