Mam taka glupia sprawe. Bo zamowilem na allegro z 2 miecgy temu na allegro karte pamieci z free mcbootem. Lecz ten koles zajmowal sie takze montowaniem modchipow w ps i szkiely (policja) doczepily sie do niego i niedawno dostaje telefon ze mam sie zglosic na komisariat i zlozylem zeznania. Gosciara chciala mi na poczatku zarekwirowac cala konsole ale sie wytlumaczylem ze to tam jest do odtwarzania kopi zapasowych gier.... i tak dalej... powiedzial ze musi sie skontaktowac z kolesiem i sie okazalo ze na jutro mam mim zaniesc ta karte jako dowod w sprawie. I juz sie domyslal ze napewno nie odzyszkam karty ani kasy jaka na nia wydalem ale mniejsza z tym i skopiowalem sobie na pendriva wszystko co mialem na karcie pamieci lacznie z free mc bootem i teraz sie jakos zastanawiam czy dam rade to pozniej sam jakos wgrac na MC. Lecz niestety 2 karty narazie nie mam zeby to zrobic (kasy tez nie :p), bo tak bym tylko przekopiowal z jednej na druga. I takze nie mam modchipa ani Swap magica czyli niestety mam rozimiec ze innej metody nie ma? I juz nic z tym nie zrobie?

;(