Cytat:
Napisany przez andrzejj9
O, dzięki za info. O takie wrażenia też mi chodziło.
Jak możesz, to napisz, ile mniej więcej trzyma bateria (i przy jakim użytkowaniu), a jakbyś miał jakieś przykładowe fotki, to też byłbym wdzięczny za pokazanie. Czytałem, że pod względem jakości zdjęć radzi sobie całkiem nieźle.
Na Wi-Fi w sumie nawet nie zwróciłem uwagi, ale to też ważna funkcja. Są na ten system programy, które umożliwiają bezpłatne rozmowy?
|
Telefon mam od miesiąca,sporo rozmów dziennie, ok 6,5 godziny wychodzących i ok tyle samo przychodzących w tym okresie - bateria wytrzymuje średnio 4 -5 dni. Zdjęcia wychodzą dobre drukowane na papierze foto format 15x10 nie widać różnicy czy zdjęcie robione telefonem czy aparatem fotograficznym. Filmiki nagrywa w formacie mp4 /1280x720/, odtwarza różne formaty video nawet mkv /sprawdzone/, po wgraniu odpowiedniego playera /NapiPlayer/ odtwarza napisy w filmie. Odtwarzacz audio więcej jak dobry.Wi-Fi działa sprawnie tam gdzie jest darmowy dostęp do internetu łączy bez problemów, przeglądanie stron internetowych w miarę szybkie,możliwość powiększania stron/ zoom/.Testowałem na telefonie grę NFS Shift- działa rewelacyjne obraz jest super. W sklepie samsung Apps sporo darmowych aplikacji i wciąz dochodzą nowe. Czy są programy umożliwiające bezpłatne rozmowy to nie wiem. Dodam jeszcze że ekran wyświetlający super amoled jest naprawdę super.

Oczywiście jest to tylko moja opinia o tym telefonie - każdy widzi inaczej.
Edit:
Jak coś jeszcze odkryję w tym telefonie to dam znać.