Ja nie wiem w ogóle o co takie halo z ceną. Co prawda mam Ps3 i jestem przyzwyczajony to cen gier, które już jako nowości kosztują w granicach 230-250zł. Co prawda moim zdaniem blizzard "troszkę" przesadził. Teraz ukazali się Terranie, za jakiś czas ukażą się Zergowie i na końcu protosi. To jest jakieś 3x199zł=597zł (oczywiście wydania podstawowe). I teraz niech wyjdą dodatki do każdej rasy to znowu padaka będzie... Na dzień dobry sc2 zajmuje chyba z 12GB (terranie) no to dorzućmy Zergów i protosów to gra rozrośnie się do około 30-40GB

. Mistrzostwo. A nie mogli zrobić czegośtakiego jak z windows7 czy vistą, że wszystkie wersje były na jednym krążku tylko różniły się kluczem !? W przypadku sc mogli by zrobić owszem wszystkie rasy, tylko, że jakoś sprytnie ukryć pozostałe dwie, które by się aktywowały po jakimś czasie

. Przecież na BN możemy grać i Zergami i Protosami. Ot dziwna sprawa.
Ja mam pytanie do osób co grają na BN. Czy u Was czasami jest tak, że macie jakiegoś potężnego minutowego laga ? Ja czasami tak mam, że przez minutę gra jest zawieszona u każdego gracza (albo u mnie), ale kursor działa i po minucie wszystko działa w porządku. To jest dobijające, bo czasami kilka razy mam tak w grze. Ponadto jeżeli chodzi o jakość rozmów na BN przez mikrofon to istna żenada. Mogliby się już panowie z Blizzarda bardziej postarać.