Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.08.2010, 21:44   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No i niestety.. wygląda na to, że kupna nowego notebooka nie doczekam (a nawet planowałem to jednak odroczyć w czasie, bo nie mogę znaleźć nic, co spełniałoby moje wymagania). Dzisiaj pojawiły się wyraźniejsze problemy niż do tej pory, a z godzinę później system się zawiesił i przestał uruchamiać.

Teraz jest efekt jak na screenie pierwszym - tzn. informacja o uszkodzonym pliku Config System. Obawiam się bardziej, że po prostu nie ma do niego dostępu przez walnięty dysk, ale próbowałem to naprawić. Niestety chyba coś jest nie tak, bo kiedy wchodzę do konsoli Recovery, pokazuje mi się tekst, jak na screenie drugim. Normalnie, o ile pamiętam, powinien tu być wybór instalacji, która ma zostać naprawiona.

Zastanawiam się, czy nie spróbować instalacji systemu od nowa (ale bez formatu - na tą, która jest obecnie), może to jeszcze na jakiś czas pomoże (chociaż już raczej wątpię)...

Czy w tej konsoli odzyskiwania można jeszcze coś innego spróbować zrobić?
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-1.jpg   -2.jpg  

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post