Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.08.2010, 22:53   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Zwykle padało pytanie o wybór instalacji do naprawy, teraz faktycznie tego nie ma. Był także monit o podanie hasła administratora, co teraz się nie pojawia.

W każdym razie próbowałem tego sposobu (już kiedyś go używałem):
http://support.microsoft.com/kb/307545/pl

ale.. po pierwsze nie mam dostępu do Windowsa co już rokuje nienajlepiej, podobnie nie mogę wyświetlić listy plików na dysku C. Dodatkowo przy próbie utworzenia katalogu pojawia się komunikat o braku dostępu (to może kwestia tego hasła), co jednak pewnie i tak nie ma znaczenia, skoro są problemy z odczytem.

Nie wiem.. spróbuję chyba tej nowej instalacji, a jeśli i to nie pomoże, to pozostaje przegranie najnowszych danych i reklamacja.. Tylko, że ja dalej potrzebuję dysku, a jak na szybko przejrzałem, bo natańszy można kupić za jakieś 120 zł. Szkoda mi już inwestować w laptopa, którego najwyraźniej długo już nie będę używał..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post