Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.08.2010, 01:13   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Panowie Prawie wszystkie dane były zarchiwizowane. Decydujący powód, dla którego te pozostałe nie były, to to, że nie przetestowałem jeszcze i nie wybrałem programu do automatycznego backupu, którego będę używał. Mój błąd zapewne, ale nie wynikało to z niechęci, czy lenistwa, ale braku czasu ostatnio. Fakt, że teraz więcej spędze go męcząc się z tym, ale to już jest ryzyko, które zdecydowałem się podjąć. Najważniejsze kop;ie robiłem cały czas ręcznie, zapomniałem tylko o tym jednym pliku. Może dlatego, że wcale nie planowałem go przygotowywać.

Ale generalnie co do tworzenia i dbania o kopie nie mam już do siebie pretensji. Wyciągnąłem wnioski z poprzedniej lekcji.

ps. Namierzyłem ten program, którego szukałem - to NTFS Reader for DOS.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online