Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.08.2010, 09:54   #15
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Android jest fajny, ale jednej rzeczy nie rozumiem.
Dlaczego nie ma wideo rozmów?

Ja wiem, że z tego sie codziennie nie korzysta, ale nie do pomyślenia jest, aby w sprzętach tej klasy tego nie było.
Tym bardziej że cena rozmowy zwykłej i video jest taka sama (czyli na przykład ja w "stanie darmowym" mam to aktualnie za darmo ).

Ktoś z telefonem UMTS za złotówkę próbuje do nas zadzwonić i co? Nasz wypasiony Android za prawie 2000zł nie ma drugiej kamerki .
Nie wiem czym google sie kierowało, bo podejrzewam że to nie zmowa producentów telefonów, a wina systemu.
videorozmowy - jak nie ma jak ma

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Każdy telefon z WM to ma, nawet Omnia Lite za 599zł, nawet stare 2 letnie sprzęty. I porządną nawigację a nie jakieś Google Mapy z internetu
Dlatego na razie jeszcze wg mnie iPhone<Android<WM6.

Automapa ma być na iPhone, na Androida z pewnością też kiedyś będzie.
mapy są - sygic - dokładnośc bdb (jak TT) - lecz troche z dupy trasę wyznacza

jeśli TT będzie pod androida to się znów skuszę - pod WM, był super