Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2010, 19:32   #15
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho Podgląd Wiadomości
GPS Grzeniowego woził po jednym placu w Gryficach przez 4 godziny w kółko.
GPS to ZŁO.
Nie GPS mnie woził, tylko sam się woziłem.
Akurat był wypadek i gliniarz wyrzucał wszystkich w lewo, więc nie było co myśleć..... pojechałem za innymi. Starałem się jechać za kimś z obcą rejestracją i tak za nim jechałem, aż ten wjechał do garażu
Dopiero GPS mnie wyprowadził - jak zacząłem go słuchać