Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2010, 13:29   #6
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Czy ono takie normalne to bym polemizował. ;D

@Mgit
No właśnie nie jestem do końca przekonany. O ile się ściąga nie udostępniając (czyli p2p odpada) to w świetle polskiego prawa jest ok. A może to się tyczy tylko filmów i muzyki?

U nas nośniki wymienia tylko MS i CDP (jeśli chodzi o konsole). I nie za darmo, a za cenę używanej gry (uwaga, nawet z winy producenta, BD np. czasem potrafią pęknąć!)... I co? Skandal.

U mnie prawo moralne zawsze stało wyżej - nie dajmy się zwariować. Co też nie oznacza, że od dziś każdy kto napisze na forum "płytami mi penkua, a to feler, ściągłe se wienc nowom" nie trafi w czeluści Rychowego śmietnika.
W świetle polskiego prawa film można piracki mieć jeśli się nie udostępnia, o tyle muzykę, grę program już nie
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post