Cytat:
Napisany przez ynsiwy
katalog ANY! powstał gdy ktoś robił obraz pliku programem AnyDvd, ja na Twoim miejscu spróbował bym wskazać główny folder z plikami BDMV itd programowi DVDFab i nagrać to na płytę, on wybierze jakie pliki potrzebuje i powinien wypalić film.
Ja bym tak zrobiłł 
|
Fab wybrał wszystko i też tak to nagrał, na stacjonarnym odtwarzaczu płyta działa, nie wiem jak na PS3, muszę skoczyć w wolnej chwili do kumpla. Aha w sumie pierwszy raz użyłem DVDFab do nagrania jakiejkolwiek płyty. Do tej pory zgrywałem nim jedynie DVD, aby przerobić je w DVD Rebuilder, a zapewne teraz będzie służył jako ripper do płyt BR, aby tak zgrany materiał przerobić za pomocą BD Rebuildera, gdyż wydaje mi się, że w trybie highest zapewnia doskonałą jakość kopii na płycie 25 GB. Niby Fab zrobi całą płytę w mniej niż 3 godziny w najlepszej jakości, ale jakoś wydaje mi się iż obraz traci na ziarnistości, natomiast w BD Rebuilder czas konwersji trwa ok. 4x dłużej, za to kopia wygląda wyśmienicie, a muszę powiedzieć, że robie kopie 1:1, gdzie audio zostaje nieruszone, a jedynie kompresuje video w dwóch przebiegach. Może ktoś podzieli się własnymi spostrzeżeniami i opisze też o tym, czy widzi różnice między Fabem z opcją CUDA, a BD Rebuilderem.