Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.08.2010, 08:39   #2833
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
rowniez nie ubie nokii
od czasow megahitu czyli 5110, od ktorej zdaje sie ta firma zamieszkala w swiadomosci polakow
za to, ze wszyscy ja mieli

potem byly kolejne modele, gdzie nie zmieniano menu (to dobrze) ale dodawano kolejne funkcje i brakowalo im pomyslow, gdzie to upchnac (nie zapomne wygaszaczy ekranow w menu dzwonki w ktroejs nokii serii3)

osobiscie mialem nokie tylko sluzbowe, chyba ze 3, i nawet ta ostatnia (tez jakas serii 3, jedna z pierwszych z kolorowym wyswietlaczem) bardzo mi przypadla do gustu

ale znowu - kazdy ja ma

nie wspomne o niewspolmiernie wysokich cenach w stosunku do oferowanych funkcji, ale to wynika po prostu z popytu

w tym czasie uzywtkowalem: 2x motorola - telefony NIE DO ZARZNIECIA! ale ubogie w funkcje, 1x siemens - najwieksze G pod sloncem, na szczescie dzial telefonow zbanczyl i juz och nie ma, najgorszy serwis swiata, opisywalem wsio na forum, no i 2x mitsubishi - mega fajne fony, nie do zajechania, jedne mam od 6 lat, jest dobrze wyposazony (jak na swoja cene i tamte czasu) a jego bateria po tylu latach trzyma TYDZIEN

a potem wszedlem w smartfony i koniec - do telefonow juz raczej nie wroce
a tu zadzi WM

Ostatnio zmieniany przez nimal : 18.08.2010 o godz. 08:43
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post