Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2010, 11:52   #2848
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Dziś dowiedziałem się , że Windows Phone 7 w pierwszej wersji będzie niekompletne.
Niektóre funkcje nie bedą działać
Ponadto użytkownik nie będzie miał bezpośredniego dostępu do plików - pliki będą widoczne w obrębie danej aplikacji. Troche to przypomina PalmOS.

Oczywiście nie będzie multitaskingu, nie będzie nawet task switchera między aplikacjami wbudowanymi w telefon. Na raz uruchomiona może być jedna aplikacja, ale stan poprzedniej jest zapisywany, i gdy do niej powrócimy powinna wyglądać jak przed opuszczeniem. To bardzo przypomina PalmOS.

Wyrzucona będzie też funkcja kopiuj-wklej (
Rozwiazaniaznane dostepu do plikow sprawdzone juz w iPhone. Uzytkownikowi wystarczy podstawowa obsluga plikow - jesli kazdy program bedize mial swoj folder na dokumenty, to wszystko gra. Uzytkownik nie musi ogladac plikowsystemu operacyjnego, bo i po co?

Switcher multitaskingu - odkad dodali go w iOS 4 ciagle zapominam o tym cholernym multitaskingu - musze do niego wejsc i zamknac program, ktory mi tam rezyduje. Budze sie na ogol po dwoch tygodniach, gdy telefon muli a ja mam 20-30 programow otwartych. Zdecydowanie lepszym rozwiazaniem bylo to w iOS 3.x, gdzie - tak jak w WP 7 - program przy wyjsciu zapisywal swoj stan (hibernacja?) i po ponownym wejsciu w niego wracal do stanu w jakim go zostawilismy. Dzieki temu wolnego RAMu bylo zawsze duzo, a wszystko dzialalo plynnie. A kopiuj wklej... Znowu wyjde na fanatyka, ale prawidziwe intuicyjnie zaimplementowalo te funkcje dopiero Apple. Jak rzekl Steve na jednym z Keynote'ow "We were not first, but we will be the best!" ;-)!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post