Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.08.2010, 13:57   #133
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Ricki Podgląd Wiadomości
Mam pytanie dotyczące nagrywania na płytach BR. Z uwagi na to iż dopiero zaczynam się tym bawić i nie za bardzo wiem co i jak, na początek postanowiłem ściągnąć kilka płyt o wielkości ok 35-45GB, tak aby nie bawić się w zdejmowanie zabezpieczeń. Pierwszą płytę nagrałem bez problemu, tak samo drugą, ale przy trzeciej mam takie katalogi i nie wiem czy nagrać je wszystkie, czy może tylko tradycyjnie BDMV i CERTIFICATE. Proszę o pomoc.

Załącznik 55463
Ja zawsze nagrywam wyłącznie BDMV i jeśli jest to również katalog CERTIFICATE. Pozostałe omijam a konsola PS3 nigdy nie protestowała przy odtwarzaniu