Dyskusja: Problem z boot cd
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2001, 12:35   #4
Mickey
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 28.05.2001
Mickey zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Gazor a kto Ci powiedział, że Nero jest lepszy od WinOnCD 3.7/3.8. Jakoś na forum ciągle są z nim jakieś problemy, a producent nie jest w stanie wypuścić jednej w 100% sprawnej wersji tylko co chwile to 5.5.0.4 5.5.1.6 to 5.5.1.8 to wreszcie 5.5.2.3 (tyle wersji w ciągu niespełna miesiąca) a i tak ludzie mają problemy. Jeden błąd znika drugi się pojawia. Co do WinOnCD to jest do niego Service Pack i do konkretnej nagrywary ściągasz Drivery (czytaj do nowych modeli, bo do starych są w WinOnCD) i po problemie. To fakt że Nero potrafi podobno na nagrywarce DAO-RAW nagrać błędy jakie się pojawiają podczas odczytu (przynajmniej tak wynika z dostępnych opcji) ale do tego są inne programy jak BlindWrite Suite czy CloneCD. Dla mnie WinOnCD 3.7 jest n razy lepszy od Nero (przy nagrywaniu Muzyki w WinOnCD mogę spbie poobcinać końcówki i takie tam bajery można robić (nawet edycja mp3) w Nero tego nie widziałem-używałem go jakieś 4 godziny i wywaliłem)
Jeśli ktoś może mnie wyprowadzić z błędu to proszę (najlepiej żeby wypowiedziały się osoby które przesiadły się z WinOnCD 3.6-3.8 na Neroka)
Mickey jest offline