Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2010, 01:05   #1299
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
- Deckard -

Podaj swoje preferencje użyteczności kompa... pod kogo to ma być, pod gracza czy nie, wtedy można radzić
Wypalanie płytek, internet, czasami coś tam pyknę -ale nie przywiązuję jakoś hiper specjalnej wagi do tego (zresztą marny sprzęt dla gracza za 2k) wolał bym mieć za to względna ciszę

Cytat:
Napisany przez marynarz Podgląd Wiadomości
Plyte mozesz wziac Asrock Extreme3. Albo pokusic sie o Asus M4A785TD-V EVO.
Athlon X3 to dobry wybor do 300zl.
RAM zamiast przeplacac Kingstona to Goodram 2x2GB 1333 CL9.
GT240 to marny wybor. Jak grywasz to lepiej uzywany GTS250, HD4850 lub HD4870. Ewentualnie dolozyc do HD57xx lub GTX460. Jak nie grywasz to integra HD4200 wystarczy do wszystkiego.
Dysk Samsunga F3 500 albo 1TB.
Zasilacz to po bandzie wybrales. Wystarczy Corsair 400W/450W. OCZ StealthXStream 500W albo modularny.
Buda CoolerMaster Elite 33x.

Policz to sobie jeszcze raz.
dlaczego mam wybrać M4A785TD ? opcja z integrowana grafa mnie nie interesi

co do ramu to kierowałem sie tym ze kingston kula się 1600mhz myślałem ze to ma jakieś znaczenia

co do grafy to skłaniam się ku nvidii ale zastanowię się nad GTX460 [uzywki tez nie wchodzą w gre]

z dyskiem ok

z zasilaczem wolałbym mieć jakiś zapas mocy ale policzę to wszystko

co do obudowy to nigdy nie przywiązywałem jakoś specjalnej wagi do niej byl e nie wyglądała jak odkurzacz - im mnie lampek i błyskotek tym lepiej

pozdrawiam
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post