Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2010, 11:45   #1302
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Pierwszy Podgląd Wiadomości
myślę podobnie jak marynarz
mobo asrock extreme3 z usb3 i sata3 - może się przydać niedługo
jeśli nvidia to zamiast gt240 wziąłbym 9800gt - tańszy wydajniejszy
z radeonów 4850 - bdb stosunek wydajność/cena
ram 1x2 lub 2x2GB 1333mhz cl9 wystarczająco - nie ma być to sprzęt wyczynowy, wysoko kręcony...
obudowa coolermaster elite - do ~150 zł bdb wybór, grube blachy, ciężka, stabilna

psu 750W raczej zbędne przy tym sprzęcie ale niech będzie

no i może starczyłoby na phenoma II X4
Dobra to przekonaliscie mnie co do
- obudowy [coolemaster elite]
- dysku
- proc zostaje bez zmian

- pamięć 2X2GB co do firmy to podlicze to pod koniec i zadecyduje

- zasiłka to fajnie jak modularna i cicha myślę ze 600wat by stykło no i skłaniam sie ku firmie TACENS , oglądałem 2 u znajomego[80 bronze] , duzo żyłowania na pełnym obciążeniu i moim zdaniem jakość /cena nie do pobicia na polskim rynku przynajmniej na teraz ale ja sie tam nie znam

co do mobo to przystał bym przy asusie wiec prosiłbym raczej w tym wybierać ,

sata4 i usb3 raczej u mnie nie zawita wiec nie widzę sensu pchania sie takie wynalazki

co do graf to mogę zapłacić parę groszy więcej ale chłodzonko pasywne - jednak stawiam na ciszę
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post